Siste release

2024

Release 17 - Januar 18, 2024

Funksjonalitetsforbedringer:

• Visning og administrering av oppgaver er forbedret.
    • Viser nå dato for opprettelse og antall kommentarer.
    • Klikk på kommentar-symbolet for å vise kommentarene!
    • Ny meny for å legge til kommentarer og slette oppgave.
  • Oppgaver kan inneholde formatert tekst.
    • Tekst kan være uthevet, kursiv og/eller understreket.
  • Kommentarer kan legges til oppgaver.
    • Alle medlemmer kan kommentere en oppgave
    • Kommentarer kan også inneholde formatert tekst.
    • Kan slettes igjen av den som opprettet kommentaren.
  • Tilbud kan importeres uten at prisforespørsel er startet.
    • Tidligere måtte prisforespørsel være startet, men dette kravet er nå fjernet.
  • Tar med "Endring" ved import av delmengder fra fap-fil.
    • Informasjon om hvilken endring delmengden var knyttet til settes inn forrest i navnet til delmengdeplasseringen.

Feilrettinger:

• Fikk feilmelding om at negativ enhetspris ikke er numerisk ved NS 3459-import.
    • Dette er nå rettet slik at negativ enhetspris og sum tillates.
  • Fikk feilmeldingen «Kunne ikke utføre kommandoen StartNewRevision EnquiryPaused» ved start av ny revisjon.
    • Feilen oppstod hvis prisforespørsel var publisert til Focus Anbudsportal, og hvis det hadde vært startet en tidligere revisjon som ble avsluttet uten noen endringer.
  • Fikk feilmeldingen «An item with the same key has already been added.» ved import av fap-fil.
    • Feilen oppstod hvis flere delmengder inneholdt referanse til samme endring.
  • Informasjon om supplerende postgrunnlag ble ikke alltid oppdatert riktig etter NS 3459-import.
    • Feilen oppstod på poster som hadde supplerende postgrunnlag, men ikke feil eller advarsler.
  • Fikk feilmeldingen «Kunne ikke importere NS 3459-pristilbud. Kolonnen Postnr ble ikke funnet.» ved import av priser fra Excel-fil.